Fabrica

La ziua de astăzi Fabrica „LUMINALED”, produce surse de iluminat cu LED preconizate pentru interior, exterior, spații industriale și comerciale, fiind într-un pas cu noile tendințe și tehnologii în domeniul iluminatului LED. Avem ca obiectiv extinderea sortimentului produselor proprii, motiv pentru care suntem în căutare de materie primă și dorim o colaborare  eficientă cu furnizorii din Europa. Ne-am propus să dezvoltăm această afacere în Moldova, deoarece LED-urile reprezintă prezentul și viitorul iluminării. 

Suntem o echipă tânără și dorim să fim competitivi atât pentru piața internă cât și pentru comerțul extern. Punem accent pe strategii de dezvoltare și îmbunătățirea performanțelor fabricii noastre pe termen lung, oferind produse și servicii de calitate. La moment producem becuri LED, tuburi LED, panouri LED si diferite corpuri de iluminat LED.

Fabrica „LUMINALED” pune accent pe calitate, din acest motiv am achiziționat un laborator modern unde putem testa produsele finale în conformitate cu toate normele și standardele Uniunii Europene în domeniul energetic.

Fabrica deține de un utilaj performant și o echipă de angajați, cărora dorim să le oferim posibilitatea și condițiile de dezvoltare profesională continua. Datorită aportului comun, dar și a proceselor respectate cu exactitate și strictețe,avem drept scop obținerea produselor finite calitative, eficiente și accesibile tuturor.

Pentru informatii apelati la numarul de telefon: 069202042