Cum să comand? Contacte
|

Cum să comand?

Procesul de comandă online pe site-ul www.luminaled.md este simplu și rapid. Pentru a plasa comanda trebuie doar să parcurgi următorii pași.

Alegerea produselor

Modalitatea de a alege produsele dorite în magazinul online LUMINALED poate fi efectuată prin câteva metode:

· Folosiţi sistemul de căutare: în câmpul de căutare introduceţi denumirea produsului de care sunteţi interesat, iar sistemul de căutare vă va oferi o listă de produse care corespund criteriilor Dvs. de căutare.

· Catalogul bine structurat al magazinului online, vă poate fi de un real folos în alegerea produsului dorit. Pentru aceasta, este suficient să alegeţi categoria de produse care vă interesează, spre exemplu: Becuri Led sau Lustre.

· De asemenea, puteţi folosi filtrele ce permit setarea diapazonului de preţ şi a altor criterii importante pentru Dvs. în alegerea produsului.

Perfectarea comenzii

Pentru a procura produsul ales, este necesar să-l adăugaţi în coşul de cumpărături. Acest lucru se poate realiza cu un simplu click prin selectarea butonului "CUMPĂRĂ" din dreptul produsului, sau accesând pagina produsului propriu-zis şi selectând opţiunea "ADAUGĂ ÎN COȘ" sau “CUMPĂRĂ CU UN CLICK”.

După alegerea produselor pe care doriţi să le procuraţi, purcedeţi la etapa de perfectare a comenzii. Dacă sunteţi utilizator nou al site-ului, va trebui să vă înregistraţi, prin completarea datelor necesare. Dacă sunteţi deja client al magazinului online, trebuie să vă autentificaţi, folosind adresa de e-mail și parola.

Pentru orice informaţie suplimentară, apelaţi la numărul de telefon: 069202042.