Contacte Cum să comand?
|

REGULAMENTUL CAMPANIEI „SCHNEIDER ELECTRIC”

 

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei  „Schneider Electric - investește în calitate, primește voucher LuminaLED cadou!”,  este Compania NAVARH BTB SRL, având sediul la adresa: str.Mihail Sadoveanu, 42, mun. Chişinău, MD-2075, Republica Moldova, cod fiscal 1017600008492.

2. DISPOZIȚII GENERALE

2.1 Prezentul regulament este întocmit în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, inclusiv a Legii Nr. 231 din 23.09.2010 privind comerțul interior, Legii nr. 105 din 13.03.2003 privind protecția consumatorilor, Legii Nr. 133 din 08.07.2011, privind protecția datelor cu caracter personal.

2.2 Prezentul Regulament, reglementează condițiile generale de organizare și desfășurare a campaniei de promovare a produselor comercializate de ”NAVARH BTB SRL”, în showroomurile LuminaLED.

2.3 Termenii și condițiile prezentului Regulament, sunt obligatorii pentru toți participanții la campanie.

 

2.4 Prezentul Regulament va fi făcut public începând cu data de 01.04.2024 și se va finaliza cu data de 31.05.2024, fiind disponibil oricărei persoane pe site- ul www.luminaled.md și afișat în incinta showroomurilor LuminaLED.

 

3. PERIOADA ȘI LOCUL DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI

3.1 Campania „Schneider Electric- investește în calitate, primește voucher LuminaLED cadou!”, este organizată și se desfășoară în perioada
01 aprilie 2024 – 31 mai 2024, în showroomurile LuminaLED:

 

Str. Mihail Sadoveanu, 42

Str. Calea Orheiului, 37

3.2 Organizatorul își rezervă dreptul de a suspenda și/sau înceta, și/sau amâna, și/sau prelungi oricând perioada de desfășurare a Campaniei, aceste decizii urmând a fi aduse la cunoștința publicului prin campanii de publicitate și informare prin mediul mass-media, pagina de internet și/sau prin orice alte materiale și modalități publicitare disponibile.

 4. DREPTUL ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE


4.1 În campanie pot participa persoanele fizice și juridice, cu vârsta mai mare de 18 ani, care achiziționează produsele Schneider Electric, direct din showroomurile LuminaLED, în valoare de minim 2000 lei (personae fizice) și 4000 lei (personae juridice), 
bon fiscal unic. Bonurile fiscale nu pot fi cumulative din zile diferite. 

4.2 În baza bonului fiscal cumpărătorului i se oferă un Voucher în valoare de 200 lei pentru urmatoarea achiziție a mărfurilor în showroomurile LuminaLED.

 

4.3 Clienții care vor plasa comanda de produse SCHNEIDER ELECTRIC pe site-ul www.luminaled.md, vor primi voucherul CADOU, împreună cu bonul fiscal, la livrarea comenzii de către curierul LuminaLED.

4.4 Voucherele se oferă doar în ziua cumpărăturii și în limita stocului disponibil.

 

4.5 Valabilitatea voucherului este până la data de 31.08.2024


4.6 Participanţii Campaniei sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile Regulamentului.

5. CONȚINUTUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

 

5.1 Mecanismul Campaniei presupune oferirea unui voucher CADOU în baza efectuării unei cumpărături de produse Schneider Electric, în valoare de minim 2000 lei (pers fizică) și 4000 lei (pers juridică), pe un bon fiscal la o singură cumpărătură.

5.2 Casiera va înregistra Câstigătorul în baza de date și va scana barcode-ul voucherului pentru evidența corectă a campaniei.

5.3 Voucherul nu poate fi schimbat contra valoare bănească.

5.4 În cazurile de retur de marfã, clientul are două optiuni:

a) Suma returului să fie acoperită de alte cumpărături în măsura egală, fără a i se elibera alt voucher.
b) Returul de marfă să fie însoțit de achitarea nominalului de 200 lei - valorea voucherului primit Cadou.


6. RESPONSABILITATE  

 

6.1 Toți participanții sunt de acord și se obligă să respecte și să se conformeze tuturor cerințelor și condițiilor impuse de Organizator prin prezentul document, nerespectarea acestora atrăgând răspunderea personală a participanților.

 

6.2 Organizatorul nu își asumă nicio responsabilitate pentru careva evenimente care determină imposibilitatea participării la campanie. 

 

6.3 Toți angajații companiei NAVARH BTB SRL sunt obligați să informeze cumpărătorii despre condițiile de participare la Campania  Schneider Electric- investește în calitate, primește voucher LuminaLED cadou

 

7. LITIGII

7.1 Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la campania promoțională se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente.

 

8. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR


8.1 Organizatorul se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale ale participanților la prezenta campanie promoțională în conformitate cu legislația în vigoare. Toate datele personale ale participanților furnizate la această campanie vor deveni proprietatea organizatorului, cu dreptul de a fi utilizat corespunzător. Participanții la campanie sunt de acord ca datele personale să fie utilizate pentru acțiuni promoționale viitoare, fără alte obligații sau plăți. Participanții au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisă adresată organizatorului, ștergerea sau actualizarea datelor personale în conformitate cu legislația.

 

9. REGULAMENTUL Campania „Schneider Electric- investește în calitate, primește voucher LuminaLED cadou!”

9.1 Regulamentul Oficial este disponibil pentru toţi participanţii pe www.luminaled.md și în showroomurile LuminaLED amplasate pe adresele: R.M. mun.Chișinău, str. Mihail Sadoveanu, 42 si calea Orheiului, 37  sau pentru oricine apelând Infoline: (022) 955 755, între orele 8:00 – 19:00, de luni până vineri, 9:00 – 17:00 sâmbătă și duminică 9:00 – 16:00, exclusiv sărbătorile legale, pe întreagă durată a Campaniei.

Prin participarea la această Campanie, cumpărătorii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiilor prezentului Regulament Oficial.

 

 

 

 

Data: 11.03.2024

Organizator Campanie Promotională - "NAVARH BTB" SRL.

Partener Campanie Promotională - „SCHNEIDER ELECTRIC" ROMÂNIA SRL