Cum să comand? Contacte
|

Despre Noi

 


 Povestea noastră începe din 2019 din dragostea și pasiunea de a crea produse inovative a iluminatului cu LED la noi acasăîn Moldova.

Compania „NAVARH BTB” SRL- s-a lansat pe piața internă ca producător a surselor de iluminat cu LED și anume:


Ø  Becuri LED

Ø  Tuburi LED

Ø  Panouri LED

Ø  Corpuri LED


dar și ca distribuitor a cablurilor electrice înregistrate cu marca proprie TopKab.

 La ziua de astăzi Fabrica „LUMINALED”, produce o gamă diversă a surselor de iluminat cu LED preconizate pentru interior, exterior, spații industriale și comerciale, fiind într-un pas cu noile tendințe și tehnologii în domeniul iluminatului LED. Avem ca obiectiv extinderea sortimentului produselor proprii, motiv pentru care sântem în căutare de materie primă și dorim o colaborare eficientă cu furnizorii din Europa. Ne-am propus să dezvoltăm acestă afacere în Moldova, deoarece LED-urile reprezintă prezentul și viitorul iluminării.


 Cu timpul, am înțeles că putem face mai multe, așa în toamna anului 2019,  ne-am propus să fim tot mai aproape de cumpărătorii noștrii prin deschiderea ShowRoom-ului „LUMINALED, unde într-o ambianță călduroasă și primitoare poți găsi soluții ingenioase și elegante de iluminat,


Ø  Corpuri de iluminat;

Ø  Surse de iluminat cu LED;

Ø  Instrumente electrice;

Ø  Scule manuale;

Ø  Cablu și echipament electric;

Ø  Instalații sanitare;

Ø  Mobilier de interior și exterior;

Ø  Articole de decor.


 căci nu în zadar  LuminaLED este -mai mult decât lumină. Și iată câte-va motive forte de ce anume LuminaLED:

Ø  Deoarece este cel mai mare showroom de lumini din Moldova, cu un spațiul comercial de peste 3000 m2 (e jumătate a unui teren de fotbal) 

Ø  Dispunem de o gamă variată de produse a celor mai cunoscute branduri, peste 35 000începând cu cele mai originale și non-conformiste corpuri de iluminat, articole de decor, surse de iluminat, instrumente electrice și manuale, produse pentru grădina, instalații sanitare, echipament electric și multe alte produse pentru locuința ta.

Ø  Selectate de la cei mai buni furnizori locali și externi - peste 200 la număr, cu produse din Turcia, Rusia, Polonia, Ucraina,China, Italia, Moldova, Belarusia.

Ø  Avem o echipa de specialiști, tineri și prietenoși, care își respecta clienții și sunt gata să te ajute în alegerea produselor necesare.

Ø  Iar fidelitatea fiecărui client în parte este răsplătită cu amabilitate, produse calitative dar și cele mai avantajoase prețuri. La LuminaLED mereu găsești oferte pentru orice gust!


 În 2022 am călcat cu dreptul din start! Suntem mândri că am reușit să implimentăm un Sistem de Management al Calității conform ISO 9001:2015. Încă un pas spre îmbunătățirea calității procesului de producere și a activității per ansamblu a Companiei NAVARH BTB SRL.

 

Alege LuminaLED - împreună reușim sa facem lucruri mărețe!


Showroom LuminaLED - M. Sadoveanu 42, Chișinău, Ciocana, MD-2075

www.luminaled.md / 069202042